Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Telisol sponsrar ny brottarklubb i Vellinge – Lycka till Vellinge Brottarklubb
Vellinge Brottarklubb! Telisol sponsrar förändring av Brottningen i Vellinge! Brottning Vellinge

Telisol sponsrar ny brottarklubb i Vellinge – Lycka till Vellinge Brottarklubb

1 month ago 2 752
Share

Telisol har valt att sponsra den nystartade Vellinge Brottarklubb med payoffen: – För Brottning i Vellinge. Anledningen till att Telisol går in som en av två huvudsponsorer är klubbens värderingar som väl stämmer överens med Telisols värderingar. Telisol har haft som huvudmission att förändra synen på telekombranschen och nu möter vi en Brottarklubb som vill förändra synen på brottning som idrott. Vellinge BK, som klubben förkortas, vill värna om brottningen i hela Sverige och inte bara i den egna föreningen. Man tar avstånd mot det man upplever som felaktiga beteenden, siktar på att skapa långsiktighet och bra förutsättningar inom barn och ungdomsbrottning. Vellinge Brottarklubb är brottningens rebeller, precis vad vi är i Telekombranschen!

Vellinge Brottarklubb arbetar med att främst öka intresset och kännedomen om brottning i Vellinge kommun, vilket förutom Vellinge innefattar Höllviken, Skanör och Falsterbo i sitt upptagningsområde.

Telisols sponsring handlar om att ge Vellinge Brottarklubb förutsättningen att kunna bedriva sin verksamhet efter sina uppsatta mål samt skapa profilering. Skapa möjlighet till synlighet bland barn och ungdomar, främst på skolor.

Återigen, ett stort lycka till önskar vi på Telisol!

 

Om Vellinge Brottarklubb

Vellinge Brottarklubb startades med huvudsyfte att genom brottning höja intresset för idrotten och utbilda duktiga idrottsmän och kvinnor genom träning, lek, tävling och uppvisning samt verka för god kamratanda. Klubben strävar efter att på alla nivåer bedriva brottning så att den utvecklar människor positivt såväl fysiskt som psykiskt som social och kulturellt. Klubben vill utforma idrotten så att: – den i alla led ständigt utvecklas och förbättras till form och innehåll. – alla som vill, oavsett nationalitet, religion, ålder, kön, fysiska och psykiska förutsättningar får vara med i föreningens verksamhet. – de som deltar får vara med och bestämma och ta ansvar för verksamheten. – den ger alla som deltar kamratlig och trygg social gemenskap.

Läs mer om Vellinge Brottarklubbs verksamhet kan du klicka här! (Öppnas i nytt fönster)