Välkommen till en annorlunda jobbannons!

Mitt namn är Sabina jag har jobbat på Telisol i 4 år! Jag skulle beskriva mig som en väldigt målmedveten och driven människa, anser att det finns inga begränsningar i livet, sky is the limit så att säga. Detta är min historia:

Jag hade varit arbetslös i ca 6 månader när jag hittade annonsen på arbetsförmedlingen, kände kanske inte att detta jobb passade mig särskilt bra, men, jag var arbetslös och hade inget val, så jag sökte jobbet. Efter 2 dagar kontaktar Telisol mig och vill att jag ska komma på intervju. Wow! tänkte jag det var snabba ryck, gud vad roligt. Jag visste egentligen inte så mycket om själva arbetsuppgifterna men jag slängde ett öga på deras hemsida så jag visste något under intervjun.

Dagen var kommen och jag var jättenervös, en osäker liten 21 åring. När jag kom dit kände jag direkt, -Vilket mysigt ställe! Jag fick en kopp kaffe och så satte vi oss ner och pratade.

Det var ju inget konstigt, jobbet var ju solklart, klart jag skulle jobba här!

Jag började redan måndagen efter, fick ett väldigt välkomnande av 20 stycken glada kollegor i ungefär samma ålder som mig, tyckte det var lite konstigt eftersom jag inte kände någon.

Vi började med utbildning, men jag ville jobba, inte sitta där och lyssna.

Jag satte igång och jobbade och kände direkt, det finns inget stopp, jag kan komma hur långt som helst och utvecklas hur mycket jag vill!

Nu 4 år senare känner jag exakt samma sak, jag längtar till jobb varenda morgon, vi har någon sorts familjär gemenskap tillsammans, alla stöttar varandra, och vi har så sjukt roligt tillsammans. Kan med gott samvete säga att detta är ett av de roligaste arbetsställen jag kan tänka mig!

Fakta om Telisol enligt mig, Vi är ett företag med 4 kontor med c:a 90 anställda. Vi jobbar inom Telekombranschen, nu tänker du säkert Nej, usch! Jag tänker inte jobba som telefonsäljare. Men jobbet är så mycket mer. Vi hjälper företag med allt som har med kommunikation att göra, och hjälper till med att spara tid och pengar.

Eftersom telekombranschen är betraktat som en bluffbransch så har vi på Telisol bestämt oss för att förändra samhällets syn på vår verksamhet till något positivt, något roligt och prestigefullt. Folk brukar säga att du inte kan lära en gammal hund att sitta, men det är fel, det går men du måste vara bestämd och målmedveten.

 

 Känner du dig inspirerad?

  • Är du en tävlingsinriktad människa med stort driv, målmedvetenhet, obstinat och som ogillar att bli styrd? Sök detta jobb!
  • Vill du vara med om denna gemenskap och vänskap? Sök detta jobb!
  • Vill du vara med och förändra telekombranschen? Sök detta jobb!

 

Just nu söker vi direktsäljare för Telias företagstjänster! 

Vad har du att förlora på att skicka en ansökan!? Jag tror inte du vågar. 😉

Du blir anställd som Kommunikationskonsult på vår Bredbandsavdelning där fokus kommer ligga på Mobilt Bredband och Fast Bredband. Du får alltså en specialkompetens inom dessa områden och vi utbildar dig från grunden.

Ingen tidigare utbildning eller erfarenhet krävs!

 

Hur ska du göra nu?


Stämmer ovan annons in på dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillsätter dessa platser löpande.

Vi kontaktar dig för en eventuell intervju!

Ansökan skickas till våra rekryteringsansvariga via mail: jobb@telisol.se

Frågor och personlig kontakt:

Mario Persi| Rekrytering/Utbildning |+46(0)768-95 04 70