Blogg

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Blogg

Tillåt mig berätta om –Varför Telisol diskriminerar äldre, eller varför Telekombranschen är en smutsig bransch. Varför de missnöjda röster alltid är högre än alla andra och vi hellre läser negativa saker om varandra och bortser från de positiva.

Denna blogg finns för att vi på Telisol har ett behov av att ventilera frustration, glädje, orättvisor och lycka över de fenomen som förekommer i vår bransch. Hur vi agerar som arbetsgivare, partner och leverantör av tjänster inom Telekom.

Hoppas att vi kan bidra till något nytt. Vi önskar trevlig läsning![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_wp_text title=”Om Telisol”]Telisol skall vara den marknadsledande leverantören av produkter och tjänster som genererar tids- och kostnadseffektivitet inom telekom och IT, präglad av passion, handlingskraft och ansvar.[/vc_wp_text][vc_wp_posts show_date=”1″ number=”3″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][recent_posts posts_per_page=”99″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Ibland skriver folk från hjärtat och detta är ovanligt!

Vi har en policy att inte skriva ut namn på enskilda individer som arbetar på Telisol, definitivt inte på vår blogg, men idag gör jag ett undantag. Jag vill lyfta fram en människa som är lika mycket Telisol som någon utav grundarna. Tack kära Elaine för att du bär vår kultur med engagemang och hög svansföring. Idag fick vi in följande mail, värdigt en egen post!

Hej Elaine! Jag tycker att vårat samarbete har fungerat klockrent. Du är saklig & talar om vilka regler & priser som gäller, du har även hjälp mig när mina anställda har haft sönder sina telefoner. Så fort jag har något problem med telefonin så ringer jag dig & du fixar problemet på en gång, du har även hjälp mig med mobila bredband & andra saker.
Tack Elaine för ett bra samarbete. Det har blivit några år, vet inte när vi hördes första gången. Väl möt i framtiden.
Med vänliga hälsningar
Tommy Persson KP BYGG i Eskilstuna AB[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”6189″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”375×186″][/vc_column][/vc_row]