En andra chans

Mats Kardell

En andra chans

Mats Kardell var på 80 och 90 talet, Sveriges största internationella bodybuilder. Mats kom bland annat 2:a i Mr Universe 1988. Mats osannolika nationella och internationella framgångar gav dock honom mer än bara framgång, det ledde honom slutligen till parkbänkar, steroid och amfetaminmissbruk och valet om att leva eller dö.

Mats har valt att dela sitt liv i en självbiografi som är skriven tillsammans med Katarina Johnson. Boken beskriver en osäker Mjölbykille som först når otrolig framgång, total misär kantat av missbruk och vägen tillbaka till livet.

Varför stöttar Telisol boken

Egentligen ganska enkelt, – vi tror på andra chanser. Mats kunde ha valt att förstöra och dränka sig i sitt missbruk men valde att ge sig själv en andra chans. Mats valde att vända sitt liv och hjälpa andra, med föreläsningar och genom att öppenhjärtigt berätta om sitt liv. Om Mats ger sig själv en andra chans så bör alla andra också göra det, inklusive ett företag som Telisol. Vi gör inte detta för att vi kommer att få massor med kunder att handla via oss utan för att vi själva, internt och eventuellt människor utanför företaget ska förstå vem vi är och varför vi gör det vi gör. Vi delar helt enkelt med oss av våra värderingar.

Hur har Telisol bidragit till boken

Först och främst så har Telisol byggt och administrerat www.matskardell.se, vi har också hjälpt till att få boken till tryck framförallt i samarbete med Katarina Johnson.

Boken kan du köpa direkt på www.matskardell.se eller via adlibris och Bokus