Agneta blev felaktigt bemött, ger kompensation till Skåne Stadsmission

Under mars månad blev Agneta via sin firma kontaktad av en av Telisols representanter. När Agneta berättade att hon på grund av tidigare, negativa erfarenheter inte var intresserad så hotade Telisols representant med att stänga ner Agnetas bredband!

Ärendet kom till vår kännedom via Google alerts som reagerade på att någon skrev om Telisol på Telia kundtjänsts facebooksida. Personen som genomförde samtalet med Agneta har efter samtal med ansvarig fått lämna sin anställning på Telisol med omedelbar verkan. Det är inte okej att någon i branschen bemöter någon potentiell kund på detta vis. Även om en kund bemöter en illa så ska man som anställd på Telisol agera professionellt.

Ansvarig på Telisol har idag varit i kontakt med Agneta och bett om ursäkt för det inträffade. Det visar sig att Agnetas historia med Telisol inte börjar med det samtal som innefattas i detta inlägg utan för c:a 1 ½ år sedan då Telisol på ett felaktigt sätt omförhandlar mobila bredband vilket ger onödiga ökade kostnader för Agneta. Agneta blir erbjuden en kompensation som hon väljer att skänka till Skånes Stadsmission via Telisol Outlet som arbetar mot hemlöshet.

Vi på Telisol skänker härmed 3 000:- i Agnetas namn och tackar för din förståelse.