Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Hemlös i Telisolkläder
Hemlös

Hemlös i Telisolkläder

3 years ago 10 3 8233
Share

Vi byter lokal i Malmö och under packning fick vi hjälp av en hemlös man. Mannen i fråga hjälpte oss att bära, slänga saker i containern. Fantastisk hjälp.

Alla som arbetade på kontoret gav mannen det vi hade i kontanta medel. Han fick även alla tomburkar samt att han plockade det han ville ha i containern.

Mannens kläder var slitna och smutsiga vilket resulterade i att vi gav mannen Telisolbrandade kläder, tröjor, windbreakerjackor osv. Nu i efterhand inser vi att vi har en vandrande reklampelare spatserande på Malmös gator.

Tro oss, vi är glada för att synas med denna man. I tre timmar var han en av oss!

Sen detta blogginlägg så har Telisol startat en Telisol Outlet till förmån för hemlösa. Läs mer på Telisol eller direkt på www.telisoloutlet.se

3 kommentarer

 1. Johanna S

  4 år ago

  Såg att Skåne Stadsmission la ut detta! Superbra initiativ!
  http://www.skanestadsmission.se/Stod-oss/Foretag/Telisol/

  Svara
 2. Christian Andersson

  4 år ago

  Vi kan alla hjälpa till på vårt sätt, det gäller att inte blunda, vilket Telisol inte gjorde. Eloge till er och bra att ni hjälper till

  Svara
 3. Linda Eriksson

  4 år ago

  Tack Telisol för er stora omtanke. Telisol har sett en människa som så många säkerligen dagligen passerar utan att ens veta det. Telisol får mig och förhoppningsvis andra att vilja bli bättre medmänniskor!

  Svara

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*