Jobb i Kristianstad – En planering inför framtiden

Bor du i Kristianstad med omnejd och är du nyfiken på säljyrket eller är du redan en erfaren säljare?

Vad gör vi: Telisol säljer telekomlösningar till företag i hela Sverige. Detta innefattar allt ifrån telefoner, abonnemang, växel och datalösningar.

Vad erbjuder vi, förutom säljjobb i Kristianstad:

På Telisol erbjuder vi våra säljare den bästa arbetsmiljön vi kan tänka oss. Därför har vi följande fokusord för våra anställda:

 • Ekonomi – Du måste kunna ha en bra inkomst. För att du ska kunna arbeta på rätt sätt så erbjuder Telisol både garantilön och provision. (Snittlönen som säljare på Telisol är 25 000+ men det finns inget tak)
 • Miljö – Vi vill att din arbetsmiljö ska vara så bra som möjligt. Vi ser ett stort värde i att bidra med god stämning på arbetsplatsen. Vi anpassar också vår arbetsmiljö efter rådande förutsättningar, vilket vi gjorde under exempelvis Coronapandemin.
 • Utveckling – Du måste kunna utvecklas. Det kan handla om att du vill arbeta mer mot ledarskap eller svårare telekomlösningar där vi väver in telekomväxlar och mer avancerade dataförbindelser. För att klara detta krävs utbildning, vilket vi har internt.
 • Låg personalomsättning – Många av våra säljare har varit på Telisol i över 5 år. Vi är inte intresserade av ”dagsländor”.

Vad kräver vi tillbaka?

Vi kräver att du följer Telisols värderingar. Vi måste alla dra åt samma håll, arbeta för varandra, våra kunder och partners.

 • Passion – Vi brinner för det vi gör. Vi ska älska att vara på vårt arbete annars lär vi inte komma någonstans.
 • Handlingskraft – Vi tar tag i det som behöver lösas. Vi väntar inte tills det blir större problem. Vi ska vara innovativa och föränderliga i vårt förhållningssätt.
 • Ansvar – Vi tar ansvar. För oss själva, för våra arbetskamrater, företaget, våra partners och våra kunder.

Vänta inte! Hör av dig redan idag!

 

 

Jobb i Kristianstad är ett initiativ Telisol tagit i samband med utbrottet av Covid 19 i början 2020. Initiativet ska verka för att tillgodose så många arbetsplatser som möjligt i Kristianstad med omnejd. Covid 19s utbrott lämnar ett hål efter sig i arbetsmarknaden då många människor tvingas till permittering, varsel eller uppsägning. Telisol har som mål att trygga så många människors framtid som vi bara kan genom att erbjuda:

 • Arbete inom Kristianstad med omnejd för människor som bor i regionen
 • Anställning när restriktionerna släpps.
 • En säker och trygg arbetsmiljö
 • Långsiktiga anställningar.

Jobb i Kristianstad under Covid 19

Den 16 mars valde Telisols VD att flytta hem samtliga anställda så att man arbetar hemifrån. Effekten av viruset har därmed inte påverkat oss märkbart vilket är viktigt att poängtera då Telisol alltid agerat proaktivt genom att förutse kommande problem och åtgärda dem INNAN det blir ett problem. Vi ser detta som en stor fördel för dig som anställd då vi alltid kommer att göra allt för att Telisol ska kunna erbjuda kvalitativa jobb i Kristianstad.

Under tiden som vår personal arbetat hemifrån så har våra kontor byggts om för rådande förutsättningar. Skrivbord och arbetsplatser avskärmas så att människor kan vistas så säkert som möjligt i lokalerna. Vissa arbetar dock hemifrån baserat på individuellt behov.

När är det aktuellt att söka jobb på Telisol?

Det är dags nu! Inte för att du kan börja arbeta imorgon men för att vi ska kunna planera och utföra din internutbildning så fort folkhälsomyndigheten släpper restriktionerna. Då kan vi kan erbjuda dig och dina arbetskamrater en av Kristianstads tryggaste arbetsplatser.

Hur ansöker jag genom Telisols jobb i Kristianstad?

Nu handlar det primärt om att du visar ditt intresse, anmäler dig via denna sida eller mailar oss. Beskriv kort om dig själv och vilka erfarenheter du har så kommer vi att kontakta dig snarast för mer information.

Sidan uppdateras löpande och all tidigare information kommer att sparas på sidan, dels för att det kan vara viktigt, dels som en tidsstämpel.

Mer om Telisol och jobb i Kristianstad

Telisol erbjuder dig som vill och passar in möjligheten till ett unikt jobb i Kristianstad. Det unika med tjänsten är utvecklingsmöjligheterna Telisol erbjuder dig som söker jobb i Kristianstad. Samtliga ansvariga chefer på Telisol har klättrat inom Telisol, ingen har rekryterats externt. Vad du än vill göra i framtiden så lovar vi att vi kan erbjuda Kristianstads mest utvecklande arbetsmiljö. Det blir vad du som arbetstagare gör det till, ingen står i vägen för din framgång, din utveckling, ditt jobb.

Vad skiljer Telisol från andra i branschen?

Vi på Telisol tillhör inte det klassiska telekomsläktet, de som skapar smutskastning och dåliga rykten. Det enklaste sättet att bevisa detta är att Telisol varit är en av de största arbetsgivarna, det bolag som erbjuder mest arbetstillfällen och jobb i Kristianstad kommun. Vi har i många år varit Sveriges största säljpunkt och leverantör för Telia företagstjänster.

Anledningen till att vi alltid haft en så stark marknadsposition är för att vi är innovativa. Vi förändrar branschen. Vi lyssnar på de som arbetar på Telisol och har sitt jobb i Kristianstad. Vi är uppfinnare av en mängd lösningar som idag är standard i branschen.

Vad gör oss seriösa

Enkelt, det handlar om seriositet, att sätta kundens behov i fokus, det låter som en klyscha. Jag menar inte att vi som har vårt jobb i Kristianstad på Telisol bara ska leverera den bästa lösningen för kunden. Det kommer i vissa fall att bli fel ändå, kunder kommer att missuppfatta, vilja ångra sitt avtal. Då ska de få göra det, trots att man i företagsvärlden inte har ångerrätt. Ändå så hav vi ett ansvar att höja och förbättra ryktet för hela telekombranschen som tyvärr, fortfarande, poppar upp för att tjäna snabba pengar på alla lura folk. Vi vill inte ha missnöjda kunder, att få möjligheten att få ett jobb i Kristianstad, är ett gemensamt ansvar för att förbättra HELA telekombranschen.

Rebellerna

Vi bestämde för 4 år sedan att ändra hela vår image. De som ville ha jobb på Telisol i Kristianstad skulle vara rebeller. Vi ska gå emot strömmen och bli mer hard core. Den grafiska profilen och hela inställningen till Telekombranschen och framförallt Telisol skulle ändras och det är det vi gjort. Vi ska arbeta i en rebellisk, cool miljö med möjligheter att vara innovativa, aldrig följa i andras ledband. Telisol är Telisol och inget annat!

Om du är intresserad av ett förutsättningslöst möte för mer information eller att ansöka om en anställning och att ha ditt arbete/jobb i Kristianstad. Alltså, oavsett om du bor i bor i Kristianstad, Hässleholm, Broby, Glimåkra, Bromölla, Sölvesborg, Åhus, Osby, Degeberga, Everöd, Vinslöv och Tollarp eller på en annan ort som du kan nå Kristianstad på.

Att söka jobb i Kristianstad kan vara svårt. Staden är inte jättestor men har en bra företagskultur i de bolag som finns i regionen. Det som drastiskt skiljer en anställning på Telisol från andra jobb i Kristianstad som erbjuds är utvecklingsmöjligheten. På Telisol håller vi inte utvecklingssamtal som ett självändamål. Det handlar om att bygga en jobb och arbetsmiljö där våra anställda kan växa, där ingen står i vägen. Man kan se att samtliga våra ansvariga och chefer började arbeta och jobba på Telisol i Kristianstad som säljare. Vi lär våra chefer att vara duktiga men att aldrig vara så duktiga att ingen annan kan göra jobbet bättre. Om man som chef stoppar utvecklingen av nya människor så är man en dålig chef som bevakar sin egen position. En chef som låter anställda ta över och gör sig själv onödig är den viktigaste personen vi kan ha. Den släpper vi aldrig!

Låg personalomsättning

Telisol har en otroligt låg personalomsättning, trots att de som sökt jobb i Kristianstad på Telisol initialt gör det för att ha ett kortsiktigt arbete med en vilja av att tjäna extra pengar. Miljön och Telisols värderingar verkar här göra skillnad och många har arbetat på Telisol i massor av år, ett faktum vi är mycket stolta över. Vi hoppas verkligen att du som arbetssökande tar chansen, testar att söka jobb hos oss, kom på ett förutsättningslöst möte. Ta en kaffe och känn av stämningen, prata med folk och skapa din egen bild av hur det är att arbeta hos oss.

Följ oss gärna på Sociala medier: Facebook / Instagram

 

Hör av dig så bjuder vi på kaffe.

Kontakta oss på: jobb@telisol.se