Jobb i Kristianstad

STOPP NU! Jag vet vad du tänker när du läser vidare. Detta är inget för mig, detta är nog oseriöst. Jag söker ett jobb i Kristianstad med omnejd, och det jag blir erbjuden, det jag hittar är ett telekomarbete, ett jobb i Kristianstad, i en av de mest smutskastade branscherna i Sverige just nu. Men som sagt, STOPP!

Telisol, en av de största arbetsgivarna för jobb i kristianstad och arbete i Kristianstad

Vad skiljer Telisol från andra?

Vi på Telisol tillhör inte detta släkte, de som skapar smutskastning och dåliga rykten. Det enklaste sättet att bevisa detta är att Telisol varit är en av de största arbetsgivarna, det bolag som erbjuder mest arbetstillfällen och jobb i Kristianstad kommun. Vi har i många år varit Sveriges största säljpunkt och leverantör för Telia företagstjänster.

Anledningen till att vi alltid haft en så stark marknadsposition är för att vi är innovativa. Vi förändrar branschen. Vi lyssnar på de som arbetar på Telisol och har sitt jobb i Kristianstad. Vi är uppfinnare av en mängd lösningar som idag är standard i branschen.

Vad gör oss seriösa

Enkelt, det handlar om seriositet, att sätta kundens behov i fokus, det låter som en klyscha. Jag menar inte att vi som har vårt jobb i Kristianstad på Telisol bara ska leverera den bästa lösningen för kunden. Det kommer i vissa fall att bli fel ändå, kunder kommer att missuppfatta, vilja ångra sitt avtal. Då ska de få göra det, trots att man i företagsvärlden inte har ångerrätt. Ändå så hav vi ett ansvar att höja och förbättra ryktet för hela telekombranschen som tyvärr, fortfarande, poppar upp för att tjäna snabba pengar på alla lura folk. Vi vill inte ha missnöjda kunder, att få möjligheten att få ett jobb i Kristianstad, är ett gemensamt ansvar för att förbättra HELA telekombranschen.

Låg personalomsättning                                                        

[table id=20 /]

Rebellerna

Vi bestämde för 4 år sedan att ändra hela vår image. De som ville ha jobb i Kristianstad, på Telisol, skulle vara rebeller. Vi ska gå emot strömmen och bli mer hard core. Den grafiska profilen och hela inställningen till Telekombranschen och framförallt Telisol skulle ändras och det är det vi gjort. Vi ska arbeta i en rebellisk, cool miljö med möjligheter att vara innovativa, aldrig följa i andras ledband. Telisol är Telisol och inget annat!

Kanske passar du inte in?

Vi söker inte desperat efter alla som vill ha jobb i Kristianstad. Vi vill ha människor som brinner för det man arbetar med, inget annat. Om detta inte är du, sök till Paradise Hotel, var arbetslös eller sätt dig i skolbänken. Gör vad du vill…

Gör som du vill!

Om du är intresserad av ett förutsättningslöst möte för mer information eller att ansöka om en anställning och att ha ditt arbete/jobb i Kristianstad. Alltså, oavsett om du bor i bor i Kristianstad, Hässleholm, Broby, Glimåkra, Bromölla, Sölvesborg, Åhus, Osby, Degeberga, Everöd, Vinslöv och Tollarp eller på en annan ort som du kan nå ett jobb i Kristianstad på. Hör av dig så bjuder vi på kaffe en Cola.

Kontakta oss på: jobb@telisol.se

Med vänlig hälsning

Telisol Rebels!