Att Jobba på Telisol

Att arbeta på Telsiol ska innebära möjligheter! I princip alla bolag påstår sig ge personlig utveckling och karriärmöjligheter. Vårt bevis ligger i de människor som arbetar hos oss. Vi delar därför med oss av följande historier…

 

Mario Persi

Min resa på Telisol började våren 2006 då jag valde att jobba på Telisol. Telisol hade vid det tillfället endast tre säljare och vårt kontor var mindre än 50 kvm. Min första utmaning var ett utesäljsprojekt där vi åkte runt till företag och sålde tjänster.

Under sensommaren fick jag möjligheten att jobba som Kommunikationskonsult på innesälj vilket jag valde att göra. Redan efter ett halvår hade jag slagit säljrekord och hjälpt mina kollegor öka sina volymer.
Telisol valde vid denna tid att expandera sitt Utesälj/Innesälj affärsområde och flyttade då till Stortorget i Malmö till större lokal. Jag fick då chansen att jobba som Teamleader och tackade givetvis JA.

Som Teamleader utvecklade jag mitt ledarskap och affärstänk tillsammans med ledningen på Telisol. Under denna period skapade jag mig en gedigen säljerfarenhet inom avancerade telefonilösningar som exempelvis växeltjänster mm.

Under december 2007 öppnade vi upp ett nytt kontor i Kristianstad då jag med hjälp av vår nya avdelningschef byggde upp detta kontor med vinstgivande resultat från första dagen.

I april 2008 fick jag en utvecklingsmöjlighet i organisationen med att jobba som Utbildningsansvarig. Mina arbetsuppgifter var att utbilda nya såväl som befintliga säljare inom försäljning, finansiering, produkter och tjänster.

Under december 2009 gav Telisols ledning mig ansvaret att ta över vårt Kristianstadskontor som Avdelningschef. Sedan dess har jag drivit detta kontor med 18 anställda med extremt goda resultat.

Sammanfattningsvis har jag från första dagen på Telisol 2006 fått möjligheten att personligen utvecklas inom försäljning, kundrelationer, affärstänk och ledarskap.

Telisol är verkligen ett utvecklande bolag med en extrem positiv drivkraft. Bäst av allt är att resan bara har börjat!

(Våren 2014 blev Mario dessutom delägare i Telisol)

 

Emil Linderberg

I januari 2009 började jag som utesäljare på Telisol i Malmö. Jag nådde snabbt höga resultat och blev årets säljare samma år. Året efter, i januari 2010, fick jag chansen att ta över som avdelningschef på Utesälj Malmö, som jag driver sedan dess. Jag har fått fria händer att bygga min avdelning och jag ser idag Telisol Utesälj som en plattform där drivna människor utvecklas tillsammans, kämpar mot gemensamma mål och lever enligt mottot ”en för alla, alla för en”.

Tillsammans med Telisols ledning och genom externa utbildningar har jag vidareutvecklats inom försäljning, ledarskap och affärsutveckling. Jag upplever att Telisol är ett bolag som ständigt ger mig nya utmaningar och jag känner aldrig att jag ”slår i taket”. Bolagets värderingar: passion, handlingskraft och ansvar sitter i väggarna oavsett vilket av våra kontor man befinner sig på.

Sedan hösten 2011 ingår jag i ett nytt projekt som delägare i ett nystartat bolag tillsammans med ägarna och grundarna av Telisol.

Sammanfattningsvis beskriver jag Telisol som en arbetsplats med enorma utvecklingsmöjligheter och prestigelösa medarbetare.

(Sedan 2012 äger och driver Emil Corety fulltid)