Säljyrket – En planering inför framtiden

Bor du i Kristianstad med omnejd och är du nyfiken på säljyrket eller är du redan en erfaren säljare?

Vi är massor av människor som inte helt passade in, som inte alltid var en passande pusselbit i skolans ramverk. Många av oss har en talang som inte bedöms av vår omvärld, en förmåga att kunna sälja bra produkter och tjänster till personer och företag som förbättrar och ökar effektiviteten i deras liv och verksamhet.

Som säljare på Telisol får du en utbildning och en välbetald anställning baserat på din motivation och ansträngning.

Ansök redan idag eller ring oss så berättar vi mer.

Mario Persi – VD
0768-950470

Ansök redan idag!


Om Telisol och våra värderingar

Telisol grundades 2005 och har sedan dess arbetat med att förbättra företags telefoni- och bredbands-lösningar. Idag är vi en av Telias närmaste partners när det gäller B2B-fösäljning. Vad som gör Telisol unika är att vi hjälper kunderna med allt från enstyckesabonnemang till helhetslösningar. Varje företagsrådgivare har hand om sina egna kunder och kan därav erbjuda bästa möjliga service. Vi tror på personlig kontakt och långsiktiga kundrelationer där våra värderingar står i fokus:

  • Passion
  • Handlingskraft
  • Ansvar

Om jobbet

Vi söker nu nya stjärnor till vårt säljteam i Kristianstad.

Du kommer i rollen som företagsrådgivare på Telia utveckla befintliga kunder, samt värva nya kunder. Arbetet sker via telefon, mail och videomöten mot företag i olika storlek. Med Telias starka varumärke i ryggen kommer du kunna erbjuda tjänster och lösningar av hög kvalitet.

I vårt team arbetar du mot en individuell budget för att nå dina och företagets målsättningar.

Som en del i vårt team kommer du arbeta på kontor med öppet landskap och härliga kollegor. Arbetstiderna är måndag till fredag 08:00-17:00.

Vad vi erbjuder

Som en del i vårt team erbjuder vi dig utbildning och nära coaching, samt personlig utveckling. Det finns även goda möjligheter att vidareutvecklas inom företaget.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och ett kontor centralt beläget i Kristianstad. På kontoret finns frukost varje dag och utrymmen för aktiviteter eller för att koppla av.

På Telisol arbetar vi prestationsbaserat, vilket innebär att vi erbjuder en fast lön + provision utan tak. Utöver detta har vi säljtävlingar med fina priser. Du har även en trygg anställning med kollektivavtal och tjänstepension.

Vem vi söker

För att du ska passa i rollen som företagsrådgivare hos oss ser vi att du är målmedveten, ambitiös och vill utvecklas. Du är även skicklig på att skapa goda affärsrelationer och vara serviceorienterad. Det är meriterande att ha tidigare erfarenhet av B2B-försäljning, men är inget krav.

I övrigt är det ett krav att du har:

  • God datorvana
  • Kommunicerar flytande på svenska i tal och skrift
  • Fullgjord gymnasieutbildning

Därutöver lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper så tveka inte att söka.

Telisol arbeta jobb söka Kristianstad Malmö Karlshamn Göteborg