Om Telisol

 Passionen är starkare än alla goda idéer och ekonomiska siffror och resultat är endast bevis för hur starkt vi brann.

Om oss

Telisol – Rebellerna

Vi ser Telisol som rebeller i en konservativ bransch. Vi har sedan dag ett varit marknadsledande i att vara provokativa. När vår omgivning sagt till oss att vi inte kan, att det aldrig kommer att fungera, så har Telisol gjort det oavsett. Passionen är starkare än alla goda idéer och ekonomiska siffror och resultat är endast bevis för hur starkt vi brann. För oss på Telisol handlar det om att ställa saker på ända för att röra sig framåt och när man driver en bransch framåt så är man marknadsledande.

Tro inte att vi inte misslyckas, det är mycket roligare historier att berätta än när allt gått enligt planerna.

Kill your darlings

Medarbetare på Telisol förespråkade obundenhet och lanserade avtalseffektivisering redan 2005. Vi förhandlade för kundens bästa och fick betalt för det arbete vi utförde. Detta uppskattades inte i alla lägen av Sveriges operatörer.

Vi har många telisolkunder sedan starten som fortfarande frågar oss vad som hände med avtalseffektiviseringar, vi säger, – låt den vila i frid.

Tjänsten återfinns idag, kopierad, på de flesta av våra konkurrenters hemsidor. Vi vet inte varför då tjänsten i princip är säljstoppad av hela branschen.

Innovativa

Redan 2006 certifierade vi på Telisol oss för att kunna sälja Telia Centrex och blev på ett år Sveriges största leverantör av denna tjänst, detta trots att alla våra konkurrenter sa till oss att produkten var död och föråldrad. Märkligt att kunder fortfarande efterfrågar den långt efter 2010.

Telisol började sälja mjukvaruväxlar via finansavtal vilket ingen i vår bransch kunde förstå.

– Man kan inte finansiera något som inte går att ta på.

Men det kunde Telisol, det gick faktiskt alldeles utmärkt och idag gör alla konkurrenter det, det var bara vi som var först, igen.

2010 var vi först i Sverige med att framgångsrikt förmedla växellösningar via telefon. Detta är inte det lättaste men på Telisol har vi knäckt koden och genomför detta arbete med stora delar av exempelvis Svenska kyrkan idag.

2013 började vi satsa på Premium Fasta Bredband. Vem gör det 2013? Det är helt ute, marknaden är mättad! Varför säljer Telisol då mellan 30-70 nya accesser varje månad nu, via telefon? Helt enkelt för att vi tänker annorlunda.

Det spelar ingen roll i vilken bransch Telisol befinner sig i, vi kommer alltid att göra saker på vårt eget sätt. Präglat av Passion, Handlingskraft och Ansvar*

*Telisols värderingar 2005 – dags datum

För mer information

Om du vill veta mer om vad Telisol gör läs här