Telefonväxlar med Telisol

Telisol växel centrex Telekom telefon

Telefonväxlar med Telisol

På denna sida lär ni som besökare inte hitta speciellt många erbjudande, om än något. Anledningen är att vi helt enkelt inte anser att det är intressant för er läsare att se vilka priser, erbjudanden som just nu gäller! Det finns andra företag som arbetar i samma bransch som Telisol som gör detta bättre! Det vi är bra på är att visa vem vi är och varför vi gör och arbetar som vi gör! Efterfrågan, kanske mest ur interna medarbetares synvinkel, på artiklar som handlar om vad vi gör ökar förvisso men vi släpper inte in dem på Telisol.se. För att mätta detta behov har vi startat externa sidor, officiella sidor, för dessa produktområden. Först ut är, Telisol om telefonväxel.

Sidan beskriver vilken kompetens Telisol besitter inom telekomväxlar, exempel på företag och organisationer som arbetar med Telisol, just gällande sin telefonväxel.

På sidan beskrivs samarbete med både med Svenska kyrkan och våra kunders reaktioner på det arbete vi utför. Vi ger ut nyheter om vad som är nytt på växelmarknaden och vilka produkter vi lanserar i portföljen.

 

Telisol om telekomväxlar

Enkelt så brukar vi på Telisol säga så här: – Vi ska inte sälja växlar och kunder ska inte skaffa en telefonväxel bara för saken skull. Du ska heller inte byta din växel bara för att du tror och tänker att den är omodern. En växel skaffas eller byts för att Telisols kund ska bli ett bättre företag. Om Telisol och kunden inte affärsutvecklar verksamheten så ska man inte göra ändringen! Kunden ska alltid bli bättre på sin kärnverksamhet, få nöjdare kunder, sälja mer, bli snabbare och effektivare.

 

Telisols växelhistorik

Det började c:a 2007, när Telisols försäljningschef ville flytta positionerna inom försäljning mot ett högre kundfokus. Telisol valde då Telia Centrex som produkt, en produkt som enligt många på marknaden varit utdöd och omodern. Så var inte fallet, Centrex hade tillräcklig funktionalitet och dessutom så fanns det inga barnsjukdomar. Redan andra året med produkten i portföljen levererades 3600 nya växelanknytningar på den svenska marknaden, vad Telisol förstår ett rekord för en enskild säljpunkt.

Sedan starten har produkterna utökats med IP växlar från bl.a. Corety och fasta, fysiska växlar från bl.a. Samsung. Nästa steg är förhoppningsvis Touchpoint från Telia.