Hur många av oss som arbetar med Telekom vågar idag säga att vi gör just detta?

Varje gång jag berättar att jag arbetar med Telekom så blir jag, i de flesta fall, automatiskt dömd för det jag gör. Det finns åtminstone väldigt få tillfällen där jag lämnar en människa oberörd, där människan inte har en förutfattad mening om det faktum att jag ägnar mig åt denna kontroversiella verksamhet.

Den här texten skulle kunna bli något slags visitkort för alla som arbetar på Telisol, skriv ut den, ta med en hög var ni än går och dela ut den till folk ni träffar på fester och middagar. Ge ett exemplar till svärföräldrar och vänner.

Det är således möjligt att just du som läser nu sitter på ett längre toalettbesök på en vanlig släktmiddag. Vi önskar i så fall dig, trevlig läsning och mycket njutning.

 

[table id=1 /]

[table id=2 /]

[table id=3 /]

[table id=4 /]

[table id=5 /]

[table id=6 /]

[table id=7 /]