Telisol efter student

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

För vi har tagit studenten, fy fan va vi är… Arbetslösa!?!

Eller, – är vi det? Måste det vara så?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Jag kommer ihåg det som om det var igår, fast det var 20 år sedan. Jag gick i 3:an på gymnasiet och hela sista terminen gick ut på en sak, ett mål. Jag och mina kamrater skulle få springa ut och sjunga på skolans trappa. Det skulle bli en hejdundrande fest, flera veckor innan själva dagen, så fort betygen var satta skulle vi sätta igång. 

I ärlighetens namn så minns jag inte så mycket av den fest jag skulle vara en del av, inte för att jag var berusad utan för att det helt enkelt inte satt ett betydande minne i mitt huvud. Det jag minns är att jag hade ett arbete, om jag ville ha det, redan dagen efter min egen student. Jag minns att många av mina kamrater inte hade den lyxen, tiden med en lugn sommar på stranden var över, om man inte brukade allvar nu, inte hade planeringen inför hösten klar så skulle detta resultera i ett lugnt ÅR! Man kan inte börja läsa mitt i en termin, de flesta arbeten är redan tillsatta och det tar tid att få ett jobb.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”6679″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”6681″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Orättvist

Låt oss inse en sak, det är inte enkelt att begära att du ska inse vad du vill göra när du är 18 år gammal! Erövra världen, bartender i Thailand och därmed få ligga med de snyggaste människorna? Du lever antagligen med Babylonsjukan dag och natt. Du måste bli framgångsrik, du ska träna, ha en fin bil, ett bra arbete och dessutom hinna resa och se världen. Du kan klara allt detta, utan problem men det kräver följande:

Du ska komma från en familj som har massor med pengar, familjen ska äga företag där fina arbeten väntar på dig medan du reser runt för mamma och pappas pengar. I det arbete som väntar på dig kommer du att ha möjligheten att träna och bli snygg på arbetstid. Detta ska du inte lägga din fritid på. – Om detta stämmer in på dig så kan du sluta läsa nu, gå och vaska en flaska istället!

Problemet med ovan scenario är att du aldrig kommer att förverkliga dig själv, du kommer eventuellt att förverkliga den förutfattade bilden av dig, men inte dig själv!

Låt oss också inse en sak, de förutsättningar som jag nämner ovan kommer aldrig att existera för merparten av er som läser detta!

 

Om du inte vet, men vill! Prata med Telisol

Där försvann all trovärdighet i denna text! – Va? Är ni bara ute efter att söka personal?

Ja, trodde du att jag skrev detta för att du skulle få inspiration eller inse hur värdelöst ditt liv är? Hur liten chans du har att lyckas? Tyvärr!

Denna text är skriven, rakt från hjärtat. Den är inte censurerad eller har en ambition att manipulera din hjärna utan den är skriven för att jag och vi på Telisol vet att vi har en organisation som tillåter människor att utvecklas! Detta är inget skitsnack! Du kan växa hos oss, ta ansvar eller förbereda dig för vad du vill göra i livet! Vi erbjuder människor att TA ANSVAR, vi ger inget ansvar! Om du arbetar på Telisol så kanske du inser vad du INTE vill göra och därmed kommer närmre svaret – vad du VILL göra! Oavsett så är det utveckling!

Telisol erbjuder

Massor med olika arbeten men de flesta handlar om försäljning och därmed möjligheten att tjäna pengar på din egen prestation, inte baserat på att du läst 4 år på högskolan, vilket du antagligen inte har gjort. Vi har möjligheter att erbjuda arbete på Telisol där du arbetar på telefon med roliga arbetskamrater och hög gemenskap. Du kan arbeta ute med bokade kundbesök och lära dig mer om företagsväxlar och finansiering. Du kan närma dig IT kompetens genom att förmedla tjänster inom bredband och bredbandsutrustning.

 

Detta är alltså inte en klassisk, sök detta arbete annons! Vi öppnar upp dialogen utifrån din erfarenhet och dina önskemål och allt du behöver göra är att kontakta vår rekryterings och utbildningsansvariga, Mario Persi på mario@telisol.se eller via telefon, 0768-950470.

 

Tack för uppmärksamheten![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Du som söker jobb i Kristianstad kan söka detta och hålla dig uppdaterad genom vår lokala sida Jobb Kristianstad (jobbkristianstad.se)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]