Telisol – Hall of Fame

 

Telisol – Hall of Fame

Telisol ersätter under slutet av 2014 alla tidigare utmärkelser, årets säljare, årets Telisol, med Telisol – Hall of Fame! Anledningen är det kultur och kvalitetsarbete som idag prioriteras inom Telisol.

Årets säljare?

De flesta bolag som arbetar med försäljning och resultat på individnivå arbetar med månadens säljare, årets säljare osv. Detta för att trigga individer att nå snabba och höga resultat. Vi på Telisol har ingen åsikt om detta, det fungerar bevisligen för andra och har också fungerat för oss, i 9 år.

 

Telisol – Hall of Fame – Vad är det?

Det är enligt oss ganska svårt att sätta fingret på. Det kan handla om försäljning, men framförallt så handlar det om något mer. Det handlar om det som gör en individ inom Telisol unik och det handlar om kultur!

 

Kulturbärare

Självklart är försäljning en del av Telisols kultur och utan den så finns vi inte. Det finns dock personer i organisationen som bidrar med mer än bara detta. Det är de personer som gör mer än vad som förväntas av dem. De bär Telisols kultur som om de själva skapat den och vårdar den som sin egen, utvecklar den för framtiden och gör den till sin framtid!

 

Hur blir man invald i Telisol – Hall of Fame?

Medlemmar i Telisols ledningsgrupp kan nominera personer till Hall of Fame. Det är sedan ledningsgruppen som kan besluta om personen i fråga blir invald. I princip kan vem som helst bli utvald, man behöver inte ens vara anställd på Telisol utan skulle även kunna arbeta hos en samarbetspartner eller vara kund till Telisol, naturligtvis så skulle det krävas exceptionella handlingar för att en extern person skulle ta plats bland stjärnorna.

 

När avslöjas ett inval?

Det finns ingen regel över detta men vi vet att det inte kommer att hagla inval. Det är svårt att bli invald och det kräver historik tillsammans med Telisol. Det första invalet är genomfört men inte officiellt. Tanken var att vi skulle släppa detta innan jul men på grund av tekniska skäl så verkar det inte som vi hinner detta.

 

Vad innebär det för individen?

Ja, hade vi varit färdiga och publicerat de invalda så hade vi ju kunnat avslöja detta men det är vi inte. Det vi kan säga att dessa personer kommer att ta plats. Det innebär inte andra fördelar än uppskattningen och äran! När konceptet publicerades så utbrast VD:n, ledningsgruppsmedlemmen och ägaren Patrik Södergren. Detta vill JAG bli invald i!

 

Tyvärr så kan man inte utse eller nominera sig själv så Patrik får hoppas att han är tillräckligt unik, gör ett tillräckligt bra arbete och därmed blir nominerad.