Just nu söker vi säljare

Vi är massor av människor som inte helt passade in, som inte alltid var en passande pusselbit i skolans ramverk. Många av oss har en talang som inte bedöms av vår omvärld, en förmåga att kunna sälja bra produkter och tjänster till personer och företag som förbättrar och ökar effektiviteten i deras liv och verksamhet.

Som säljare på Telisol får du en utbildning och en välbetald anställning baserat på din motivation och ansträngning.

Ansök redan idag eller ring oss så berättar vi mer.

Mario Persi – VD
0768-950470

Om Arbetet

Vi söker nu nya stjärnor till vårt säljteam i Kristianstad.

Du kommer i rollen som säljare att utveckla befintliga kunder, samt värva nya kunder. Arbetet sker via telefon, mail och videomöten mot företag i olika storlek. Med Telias starka varumärke i ryggen kommer du kunna erbjuda tjänster och lösningar av hög kvalitet.

I vårt team arbetar du mot en individuell budget för att nå dina och företagets målsättningar.

Som en del i vårt team kommer du arbeta på kontor med öppet landskap och härliga kollegor. Arbetstiderna är måndag till fredag 08:00-17:00.

 

Ansök Nu

  Svara på säkerhetsfrågan

  captcha

  Är du den vi söker ?

  För att du ska passa i rollen som företagsrådgivare hos oss ser vi att du är målmedveten, ambitiös och vill utvecklas. Du är även skicklig på att skapa goda affärsrelationer och vara serviceorienterad. Det är meriterande att ha tidigare erfarenhet av B2B-försäljning, men är inget krav. I övrigt är det ett krav att du har: God datorvana, Kommunicerar flytande på svenska i tal och skrift, Fullgjord gymnasieutbildning

  Därutöver lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper så tveka inte att söka.

   

  Vi ser fram emot din ansökan