Om Telisol

 Passionen är starkare än alla goda idéer och ekonomiska siffror och resultat är endast bevis för hur starkt vi brann.

Telisol – Rebellerna

Det vore enkelt att presentera Telisol som ett allvarsamt, professionellt och konservativt, seriöst företag. Istället kan vi berätta sanningen. Att vi alltid varit och alltid kommer att sträva efter att vara rebellerna. Det företag som försöker göra uppror för det vi tror på och motarbeta det vi tycker är fel.

Vi har alltid uppmuntrat våra medarbetare till att affärsuteckla företaget, att hela tiden hjälpa organisationen till att se nya möjligheter och nya sätt att hantera utmaningar.

Utöver detta så har Telisol alltid varit ett företag som man kan växa i. Beviset på detta är att all rekrytering sker inom företaget. Det är alltså möjligt att, förutsatt att du är rätt person, gå från säljare till VD.

Våra värderingar

Telisol har, som vi nämnt ovan, sedan dag ett varit marknadsledande i att vara provokativa. När vår omgivning sagt till oss att vi inte kan, att det aldrig kommer att fungera, så har Telisol gjort det oavsett. Passionen är starkare än alla goda idéer och ekonomiska siffror och resultat är endast bevis för hur starkt vi brann. För oss på Telisol handlar det om att ställa saker på ända för att röra sig framåt och när man driver en bransch framåt så är man marknadsledande. Det är faktiskt exakt det här Telisol gör men vi gör det genom våra värderingar:

 • Passion
 • Handlingskraft
 • Ansvar.

  Vår historik

  Telisol grundades 2005 av Michel Massadakis och Jakob Svärd.

  Redan första året utvecklade vi en tjänst som hette avtalseffektivisering som innebar att vi hjälpte kunder i hela Sverige att effektivisera sina telekomavtal även under bindningstid. Tro oss när vi säger att denna tjänst erbjöds av hela branschen ett år senare.

  2006 certifierade vi på Telisol oss för att kunna sälja Telia Centrex och blev på ett år Sveriges största leverantör av denna tjänst, detta trots att alla våra konkurrenter sa till oss att produkten var död och föråldrad. Vi bevisade motsatsen. Sedan dess har Telisol hanterat växeltjänster som Telia TouchPoint, Telavox med flera.

  Telisol började sälja mjukvaruväxlar via finansavtal vilket ingen i vår bransch kunde förstå.

  – Man kan inte finansiera något som inte går att ta på.

  Men det kunde Telisol, det gick faktiskt alldeles utmärkt och idag gör alla konkurrenter det, det var bara vi som var först, igen.

  Det spelar ingen roll i vilken bransch Telisol befinner sig i, vi kommer alltid att göra saker på vårt eget sätt. Präglat av Passion, Handlingskraft och Ansvar*

  *Telisols värderingar 2005 – dags datum